Bemutatkozás

Az 1991 óta sikeresen működő cégünk, a Bodor csoport, az ország egyik meghatározó árnyékolástechnikai vállalkozása. A Bodor-Roll Kft. bemutatóterme, irodája és telephelye Budapesten és Komlón található. A cégcsoporthoz tartozó EU-ROLL-TRADE Kft. működteti bemutatótermeinket az ország több pontján, így Szombathelyen, Zalaegerszegen, Székesfehérvárott, Kiskunfélegyházán. Bemutatótermeink állandóan a vásárlók rendelkezésére állnak és mindig megtalálhatók.

Piacvezető cégek termékeinek forgalmazásával és beépítésével foglalkozunk: LEHA exkluzív árnyékolók, KAPITÁNY napellenzők, EUDOOR garázskapuk és WYMAR , SPECTUS műanyag nyílászárok, DECOMATIC szalagfüggönyök, DOLENZ külső lamellás árnyékolók, MARLEY műanyag harmonikaajtók. Termékeink motoros működtetéséhez SOMFY motorokat és automatikákat alkalmazunk. Redőnyeink a cégcsoport gyártó üzemében készülnek.

A fejlesztések és az elvárásokkal való lépéstartás mellett, számunkra fontos a vevőközpontú szemlélet és a nagyfokú rugalmasság. Ezért saját gyártású külsőtokos, vakolható tokos, úgynevezett „új generációs redőnyeinket” a vevők igényei szerint gyártjuk.

Nyugodtan mondhatjuk: Nálunk szélesre tárt világot talál, hiszen termékeinkben a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze. Termékeinkre többéves garanciát adunk.

Cégünknél különösen fontos a különböző vásárlói igények és rétegek magas színvonalú kiszolgálása. Egyaránt foglalkozunk a lakossági, és viszonteladói partnerekkel. Szakembereink helyszíni szaktanácsadással, felméréssel segítik az érdeklődőket, szerelőink a tőlünk megrendelt berendezéseket helyszínre szállítják és felszerelik. Cégünk különböző időszakos kedvezményekkel várja vásárlóit. Akcióinkról érdeklődjön képviseleteinknél, bemutatótermeinkben!