Duette árnyékolók (LEHA) - Exkluzív árnyékolás

A Duette elegáns, kétrétegű árnyékoló, mely kétszeresen megszűri a napfényt és kellemes, egyenletes helyiség-megvilágításról gondoskodik. Kiválóan hőszigetelő anyagból készül. A színek, minták és anyagtípusok rendkívül széles választéka áll rendelkezésre az Ön ízlésének leginkább megfelelő termék összeállítása érdekében.

A kiváló minőségű alapanyagok nem csak megjelenésre tetszetősek, hanem egyéb hasznos funkciókkal is rendelkeznek: létezik teflonos bevonatú változat a folyadéktaszító hatás érdekében, fémes hatású, mely kiváló hőszigetelést biztosít, nem gyúlékony szövet, teljesen fényáteresztő, fényvisszaverő és még számos exkluzív tulajdonsággal bíró alapanyag.

A Leha a kiemelkedően esztétikus hatáson kívül különösen nagy hangsúlyt fektet a biztos működésre és a könnyed kezelhetőségre is. A Duette harmonika-szerűen mozgatható függőlegesen alulról felfelé és fentről lefelé is. Kialakítható akár otthona, akár munkahelye stílusának megfelelően is. Hagyományos és elektromos működtetésű kivitelben is elérhető.