Mandarin kollekciós árnyékolók (LEHA) - Exkluzív árnyékolás

Az osztrák Leha cég a Mandarin kollekcióval a kifinomult ízlésű, stílustudatos embereknek nyit teljesen új és Európában egyedülálló lehetőséget: fa és bambusz szövetek és fonatok képezik a szalagfüggönyök, lapfüggönyök, rolók kiindulási alapját. Az anyagok egy kis Párizshoz közeli hagyományokban gazdag manufaktúrában készülnek kézi munkával speciális fonószékekben.

A Mandarin kollekcióra jellemzőek a válogatott természetes színtónusok, a sok fajta, kombinálható anyagválaszték és személyre szabható stílusváltozatok. Egyszerű technikájuknál fogva szerelhetőek mennyezetre, falra, vagy falmélyedésre egyaránt. A közvetlenül a természetből származó anyagok vitalitást kölcsönöznek, otthon-érzést keltenek és erről az éppen aktuális hűvös, tárgyilagos lakástrend sem mondhat le. A visszafogottól az erőteljesig terjedő színek skálája áll rendelkezésére a lakótér hangsúlyos és egyedi kialakításához.

A Mandarin rollo technikailag és optikailag sem hasonlít a hagyományos rolóra. Nincs tengely, amire a vászon felcsévélődik, ehelyett alulról növekvő átmérővel felfelé tekeredik, vagy harmonikaszerűen halad. A kezelőzsinór egy fém karikán keresztül fut a könnyebb kezelhetőség érdekében.

A Mandarin szalagfüggönyök használatával a helyiség teljes magasságában kibontakozhat a natúr lamellák természetes sármja.

A Mandarin lapfüggönyök a nagyvonalúság és az elegancia érzetét keltik az ablaknál, de a lakáson belül térelválasztóként is megállják helyüket. A panelkocsik csendesen, könnyen mozgathatóak a mennyezetre rögzített sínekben, ehhez tépőzárral vannak rögzítve a függönylapok a biztonság és könnyű levehetőség érdekében.