Nyílászárók

Ha a mi nyílászáróinkat választja, akkor szélesre tárt világot talál. Nyílászáróink formavilága rendkívül változatos. Termékeinkben a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze.

KBE 70 PROFIL: ÉRTÉK, KIVÁLÓ ÁRON!

Megnövelt légmentesség

Megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés használata garantálja az ablakszárny és a tokok közötti szigetelést és védelmet. A modern szellőző rendszernek köszönhetően az ablakok kiválóan szellőznek. Amennyiben ehhez hozzáadjuk az általunk alkalmazott tökéletes vízelvezetési rendszert, akkor egy komplett modern ablakot kapunk, amely tökéletes ajánlat a kiváló minőséget és optimális megoldásokat elfogadható áron kereső emberek számára.

Megnövelt merevség

A Németországban gyártott ötkamrás profilok és a legmagasabb minőségű merevítő acél együttes eredménye, hogy az ablakok merevek, ellenállók és nem deformálódnak.

Színek és formák

A fautánzatú fóliák széles választékának köszönhetően minden lakásbelső és homlokzat új érdekes külsőt és megismételhetetlenül elegáns karaktert kapnak.

Megnövelt hőszigetelés

A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normáknak az ablakok minden tekintetben megfelelnek. A tökéletes hőszigetelő tulajdonságokat az ötkamrás szárny és tok konstrukciók, valamint a 70mm-es beépítési mélységnek köszönhetően érjük el. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően az ablak kategóriájában az egyik legjobb hőszigetelési tulajdonsággal U=1,3 W/m²K rendelkezik.

Kiváló alapanyagból

Az ablakok gyártásához teljes értékű, ólommentes, a legjobb minőségű polivinil klorid felhasználásával gyártott profilokat használunk.

WYMAR ABLAK ÉS AJTÓ RENDSZER: a csúcsminőségű technológia

Kiemelkedő 10 év garancia!

A Wymar ablak- és ajtó rendszerre jellemző a rendkívül széles választék a csúcsminőségű technológia. A Serie 2500 olyan kiváló minőségű profilrendszer, amely kifejlesztésének elsődleges célja, hogy a szélsőséges időjárási körülményeknek, a nagy melegnek és a nagy hidegnek egyaránt megfeleljen. A Serie 2500 a világ leggazdaságosabb 5 kamrás műanyag profilrendszere természetesen csúcsminőségben.

A vasalat: G-U német gyártmány. Több ponton záródó, védelem a hibás működtetés ellen. Minőségbiztosítás: ISO 9002 minőségbiztosítási bizonyítvánnyal, ÉMI engedéllyel, valamint a beépítésre kerülő üvegek ISO 9001 minőségbiztosítási bizonyítvánnyal ellátottak.